بازدید بازرس کل استان خراسان رضوی از مؤسسه صنعتی گوشت مشهد
بازرسکل استان خراسان رضوی با توجه به نزدیک شدن به ایام عید قربان از موسسه صنعتی گوشت مشهد متعلق به سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان خراسان رضوی، حجت الاسلام موسی فتوحی بازرس کل استان ضمن بازدید از بخش های مختلف این موسسه گفت: با توجه به میزان فعالیت مؤسسه نگرانی برای تأمین گوشت برای ماههای آینده وجود دارد که مستلزم پیگیری در سطح استان است.
بازرسکل استان خراسان رضوی در ادامه از کارخانه تولید ژلاتین که در مجاورت این مؤسسه قرار دارد، بازدید و با مشاهده ظرفیت گسترده این مجموعه و حجم سرمایهگذاری بالا در آن مقرر شد طی تدابیری این واحد فعال شود.
مؤسسه صنعتی گوشت مشهد با حدود 28 هکتار مساحت، دارای 4 هکتار زیربنا و 11 هکتار فضای سبز است که از این حیث به عنوان سبزترین کشتارگاه صنعتی دام کشور شناخته میشود.
ضمن اینکه با کشتار روزانه بیش از ۳۵۰۰ راس دام سبک و۳۰۰ راس دام سنگین و تأمین بالغ بر ۶۰% گوشت دام سبک و ۷۰% گوشت دام سنگین استان خراسان رضوی، مهمترین مرکز استحصالی و تبدیلی گوشت استان بوده و با تولید روزانه بیش از 150 هزار کیلوگرم گوشت قرمز بالاترین حجم تولید گوشت قرمز در سطح کشور را دارا است و فعالیتهای خود را در 4 محور به شرح خدمات مشاورهای، خدمات فنی، خدمات بازرگانی و صنایع تبدیلی وابسته توسعه داده است.
بخشهای زیر توسط بازرسکل استان به اتفاق هیأت همراه مورد بازدید قرار گرفت:
۱ – سالن انتظار با ظرفیت نگهداری ۲۵۰ راس گاو و ۴۰۰۰ راس گوسفند و ۱۰۰ نفر شتر
۲ – خطوط کشتار گوسفندی با ظرفیت متغیر ذبح و استحصال بین۴۰۰۰ الی ۹۰۰۰ راس در یک شیفت کاری
۳ – خط کشتار گاوی و شتری با ظرفیت متغیر ذبح و استحصال بین ۲۵۰ الی۷۰۰ راس گاو و ۶۰ نفر شتر
۴ – واحد سردخانه ها با ظرفیت بیش از دو هزار تن و تعداد ۳۰ سالن زیر صفر و بالای صفر
۵ – واحد بستهبندی با ظرفیت تولیدی ۵۰ تن گوشت و آلایش بصورت روزانه و قادر به بسته بندی انواع گوشت ران، ماهیچه، فیله، راسته گوسفندی و گاوی، چرخکرده گاوی و شتری و آلایش (جگر و کله وپاچه و سیرابی) با حداکثر کیفیت و نظارت کامل بهداشتی اداره دامپزشکی میباشد.
۶ – واحد پودر خون با ظرفیت تولید ۲ تن پودر خون از ۱۰۰۰۰ لیتر خون استحصالی روزانه
۷ – واحد رندرینگ با ظرفیت تولید ۲ تن پودر گوشت و استخوان از ضایعات دامی
۸ – واحد تصفیه فاضلاب با توان تصفیه ورودی ۸۰۰ مترمکعب فاضلاب
۹ – واحد کله پاککنی گاوی و گوسفندی با ظرفیت متناسب با کشتار روزانه
۱۰ – واحد نگهداری و آمادهسازی پوست با ظرفیت ۴۰۰۰ جلد گوسفندی ۲۵۰ جلد گاوی و ۱۰۰ نفر شتری
۱۱ – واحد زهتابی جهت تمیز و پاک کردن شکمبه و روده دامها حاصل از کشتار روزانه
۱۲ – واحد بازار دام جهت نگهداری ۱۰۰۰ راس گاو، ۲۰۰ نفر شتر و ۴۰۰۰ راس گوسفند
۱۳ – واحد بار شکمی: با ظرفیت خشک کردن ۱۰ تن محتویات بارشکمی دام و عرضه آن در بازار
۱۴- واحد فراوردههای گوشتی (مارلیک): با ظرفیت تولید ماهیانه ۵۰ تن از انواع محصولات (همبرگر،گوشت فراوری شده و…)
۱۵- واحد خدمات فنی مهندسی: جهت ارائه انواع خدمات فنی به موسسه و همچنین احداث کشتارگاه صنعتی و ارائه کلیه خدمات فنی و مهندسی مرتبط کشتارگاهی و صنایع جانبی مربوط به آن به کشتارگاههای داخلی و خارج از کشور
![فرزانه سادات سجادی](/uploads/sys/profiles/64/d7197c43-7a8a-47e3-9d07-fcfd9905fcd1.jpg)